Vuomun opetustoiminta 3.5.2021 alkaen, lukuvuoden loppuun asti:

Uudenmaan koronakoordinaatioryhmän sekä Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaisesti kaikki oppilaat, paitsi vuonna 2000 syntyneet ja sitä vanhemmat oppilaat, siirtyvät takaisin lähiopetukseen 3.5. alkaen. Vuosaaren musiikkikoulun kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että lähes kaikki opetuksemme toteutuu lähiopetuksena toukokuussa ja loputkin 2001 syntyneet ja tätä nuoremmat pääsevät takaisin lähiopetuksen piiriin. Orkesterit jatkavat kuitenkin tauolla.

Muistattehan kuitenkin edelleen välttää ylimääräistä oleskelua opetustiloissamme, huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pitää riittävät turvavälit.

12-vuotiailta ja tätä vanhemmilta, sekä kaikilta aikuisilta, edellytetään maskin käyttöä opetustiloissamme. Myös tätä nuorempien maskin käyttö on erittäin toivottavaa. Helsingin kaupungin linjauksen mukaan harrastustoiminnassa perheet hankkivat maskit itse.

Kevätlukukauden perinteisiä päätöskonsertteja ei järjestetä, mutta maanantaina 17.5. alkavalla viikolla halukkailla on mahdollisuus esiintyä striimatuissa konserteissa ja myös orkestereiden ulkoharjoituksia pohditaan säätila huomioiden. Omat opettajat tiedottavat näistä tarkemmin.

Olemme suunnitelleet myös aikuisille opetusta: aikuisten pop/jazz-lauluryhmä ja ukulele-ryhmä käynnistymässä ensi syksynä, mikäli kiinnostusta löytyy.

Lämmin kiitos yhteistyöstä ja iloista vapunviettoa!

Liisa ja Terhi