Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaisesti, Vuosaaren musiikkikoulu palaa lähiopetukseen maanantaina 1.2. alle 20-vuotiaiden oppilaiden opetuksen osalta. Aikuisten (yli 20-vuotiaat) opetus jatkuu etäopetuksena.

Vuomu seuraa ja noudattaa viranomaisohjeistusta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Huomioitavaa uudessa ohjeistuksessa on, että huoltajat eivät saa tulla opetustiloihin.

  • Soiton- ja laulunopetuksessa tämä tarkoittaa sitä, että toistaiseksi huoltajat eivät voi osallistua lastensa tunneille, vaan odottavat tarvittaessa tunnin päättymistä ulkona.
  • Muskarissa ja Saseka-talon lastentanssiryhmässä tämä tarkoittaa sitä, että saattajat tuovat hengityssuojainta käyttäen alle kouluikäisen lapsen opetustilaan ja poistuvat tämän jälkeen ulkotiloihin odottamaan tunnin loppumista.
  • Kouluikäisten lasten saattajat eivät tule sisätiloihin.

 

Turvallisen opetuksen takaamiseksi muistutamme:

  • Opettaja ja yli 12-vuotias oppilas käyttävät hengityssuojaimia, mikäli sen käytölle ei ole terveydellistä estettä. Toki myös nuoremmat voivat maskia käyttää.
  • Tule tunnille vain terveenä ja täysin oireettomana.
  • Pese kätesi ennen ja jälkeen tunnin.
  • Opetuksessa pidetään riittävää etäisyyttä toisiin ja tunneilla vältetään fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.
  • Tule paikalle juuri ennen oman tuntisi alkua. Vältä tarpeetonta oleskelua tiloissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tuntisi jälkeen. Mahdolliset saattajat poistuvat ulkotiloihin oppitunnin ajaksi.

 

Soitonopetus on mahdollista toteuttaa myös etäopetuksena oppilaan/perheen toiveesta. Ole tästä yhteydessä omaan opettajaan.

 

Kevätlukukauden lomat (ei opetusta):
Talviloma 22.2. – 27.2.
Pääsiäinen 2.4. – 5.4.
Vappu 1.5.

 

Lopuksi vielä hieman asiaa lukukausimaksuista. Kevätlukukauden laskut on lähetetty perjantaina 29.1. Eepoksen kautta laskutettavan huoltajan/täysi-ikäisen oppilaan sähköpostiosoitteisiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli näyttää siltä, että lasku ei ole saapunut perille. Jos laskutukseen liittyvästä tulee kysyttävää, otathan yhteyttä suoraan toimistomme sähköpostiosoitteeseen toimisto@vuomu.fi.

 

Toimitaan yhdessä vastuullisesti, jotta korona saadaan lopulta nujerrettua. Valoisaa lopputalvea ja terveyttä kaikille!

 

Liisa Winberg, rehtori