Opettajat

Rehtori / piano
Liisa Winberg

Liisa Winberg on suorittanut musiikinopettajan tutkinnon Sibelius-Akatemiassa. Lisäksi Liisa on suorittanut auskultoinnin ja hum. kand. Helsingin yliopistossa. Lisäkoulutusta hän on hankkinut Helsingin yliopistossa ja Sibelius-Akatemian jatkotutkintoseminaarissa, sekä kymmenien työvuosien aikana erilaisilla alan koulutuskursseilla. Liisalla on kelpoisuus musiikkiopiston rehtoriksi ja koulujen musiikin lehtoriksi. Hän on toiminut musiikkialan työtehtävissä, vuodesta 1965 alkaen, pianonsoitonopettajana viidessä musiikkiopistossa ja yhdessä kansalaisopistossa, musiikinopettajana ja lehtorina kahdessa oppikoulussa sekä rehtorina musiikkikoulussa ja -opistossa.

Yhteystiedot

p. 045 638 8203
vuosaarenmusiikkikoulu[at]gmail.com

Apulaisrehtori / viulu
Terhi Murtoniemi

Terhi Murtoniemi on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan musiikkikasvatus. Viulunsoitonopettajaksi hän on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja musiikkileikkikoulunopettajaksi Keski-Suomen konservatoriosta. Hän on suorittanut erikoistumisopinnot lasten tanssista. Hän on kouluttanut tulevia musiikkileikkikoulunopettajia Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä työskennellyt viulunsoitonopettajana ja musiikkileikkikoulunopettajana Jyvässeudulla. Myös pääkaupunkiseudulla hän on työskennellyt useassa musiikkioppilaitoksessa. Terhillä on Suzukiopettajan pätevyys sekä opetushallinnon tutkinto. Hän toimii Vuosaaren musiikkikoulun apulaisrehtorina.

Yhteystiedot
p. 040 643 4484
terhi.murtoniemi[at]vuomu.fi
Viulu
Sisko Hyvönen

Sisko Hyvönen on opiskellut viulunsoiton opettajaksi Stevens Pointin yliopiston nelivuotisessa koulutuksessa Wisconsinin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hän pätevöityi Suzuki-viulunsoitonopettajaksi. Lisäksi hänellä on kaksi vuotta suomalaisen konservatorion ammattiopintoja takanaan. Hän opettaa viulunsoittoa myös Uudenmaan Suzuki-instituutissa.

Yhteystiedot
p. 041 522 9641
sisko.hyvonen[at]hotmail.fi
Alttoviulu
Riittaliisa Hakulinen

Alttoviulisti Riittaliisa Hakulinen toimii viulun- ja alttoviulunsoiton opettajana pääkaupunkiseudulla. Hän on valmistunut Musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2012, ja on siitä lähtien toiminut tuntiopettajana Itä-Helsingin musiikkiopistossa sekä syksystä 2016 lähtien myös Vuosaaren musiikkikoulussa. Hän valmistelee parhaillaan viimeistä vaihettaan Colourstrings-metodin sertifikaatista. Hakulinen toimii myös freelancer-muusikkona työskennellen kamarimusiikin, orkestereiden ja vanhan musiikin parissa. Sävellystä ja sovitusta hän on opiskellut Jyrki Linjaman johdolla.

Yhteystiedot

Riittaliisa.Hakulinen[at]ihmo.fi

Viulu
Raisa Päivinen

Raisa Päivinen on valmistunut musiikkipedagogiksi Keski-Pohjanmaan
ammattikorkeakoulusta (kansanmusiikki) ja Pohjois-Karjalan amk:sta
(klassinen viulu) sekä tehnyt musiikin ammatilliset erikoistumisopinnot
Jyväskylän amk:ssa. Hän on työskennellyt mm. teatteri – ja
orkesterimuusikkona, soittanut eri yhtyeissä, ollut ohjaajana Vuomun
iltapäiväkerhossa ja opettanut eri puolilla Suomea. Parhaillaan Raisa
opiskelee Suzuki-opettajaksi.

Yhteystiedot

raisa.paivinen[at]gmail.com

Pop & jazz -piano
Jan Nyberg

Jan Nyberg opiskelee Sibelius-Akatemialla musiikkikasvatuksen osastolla klassinen piano pääaineenaan. Opintojen sekä opetuksen ohella hän vetää musiikkikerhoa, ja keikkailee aktiivisesti ympäri pääkaupunkiseutua sekä yksin että osana eri kokoonpanoja.

Yhteystiedot

p. 040 757 1242
jan.nyberg[at]eduvantaa.fi

Tanssi / katutanssi
Petra Kinnunen

Petra Kinnunen on valmistunut tanssijaksi ruotsalaisesta Åsa folkhögskolanista – 5-styles katutanssijalinjalta – jossa hän opiskeli housea, hip hopia, break dancea, lockingia sekä poppingia. Petra kuuluu popping-tanssiryhmään nimeltä ph2 crew, sekä Suomen ensimmäiseen (ja ainoaan) kokonaan naisista koostuvaan breikkiryhmään nimeltä Eccentric Squad. Tanssin lisäksi Petra on opiskellut kuvataidetta vuoden, sekä valmistunut valtiotieteiden kandidaatiksi pääaineenaan sosiaalityö.

Vuomussa Petra tulee opettamaan katutanssityyleistä ainakin poppingia, breikkiä, lockingia ja hip hopia kaikenikäisille.

Yhteystiedot

tulossa

Sello
Maria Saari

Maria Saari valmistui musiikkipedagogiksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2005 ja jatkoi sellonsoiton opintojaan vielä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa sekä myöhemmin Italiassa. Suzuki-opettajakoulutuksessa hän on ollut vuodesta 2014 lähtien. Maria soittaa barokkiselloa Noemata -triossa sekä Galantina-barokkiorkesterissa. Hän on myös La Tempesta -kamariorkesterin jäsen. Maria Saari työskentelee musiikkipedagogina eri puolilla Helsinkiä: sellonsoiton opettajan töiden lisäksi hän vetää sellonsoiton valmennusryhmiä ja johtaa lasten jousiorkesteria.

Yhteystiedot

tulossa

Tanssi
Alina Pappi

Alina Pappi valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance -korkeakoulusta pääaineenaan nykytanssi. Kolmen Lontoossa vietetyn opiskeluvuoden jälkeen hän palasi Suomeen, mutta jatkaa työskentelyä tanssijana, koreografina, tanssinopettajana sekä tapahtumatuottajana kotimaansa lisäksi myös ulkomailla. Ammattiopinnoissaan Alina syventyi mm. nykytanssin eri tekniikoihin, balettiin, improvisaatioon ja Labanin liikeanalyysiin. Nykytanssin ja baletin lisäksi hänen tanssitaustaansa sisältyy myös karakteria, jazzia, katulajeja sekä tanssiteatteria.

Yhteystiedot

tulossa

Tanssi
Marjo Kiukaanniemi

Marjo Kiukaanniemi on tanssitaiteen maisteri ja musiikkiteatterin ammattilainen. Pohjalajinaan hänellä on nykytanssi, mutta viime vuodet Marjo on tanssinut ja opettanut paljon argentiinalaista tangoa. Marjolla on oma esiintyvä ryhmä Tangoteatteri Kiuta. Hän tykkää yhdistellä tanssilajeja ja etsii tansseihinsa inspiraatiota mitä erilaisimmista musiikeista.

Yhteystiedot

tulossa

Muskarit / pop & jazz -laulu / mupe
Noora Salmi

Noora Salmi on valmistunut syksyllä 2016 Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen koulutusohjelmasta musiikkipedagogiksi. Opinnot Sibelius-Akatemiassa keskittyivät musiikin aineenopettajan opintojen lisäksi laulupedagogiikkaan ja varhaisiän musiikkikasvatukseen. Tällä hetkellä Noora viimeistelee opintojansa Metropolian ammattikorkeakoulussa, muusikon koulutusohjelmassa. Metropolialla Noora opiskelee laulamista ja laulunkirjoittamista. Noora myös keikkailee aktiivisesti sekä yksin että erilaisten yhtyeiden kanssa Suomessa ja Italiassa.

Yhteystiedot

p. 0400 838 935
noora.salmi[at]metropolia.fi

Kitara
Ville Paappanen
Ville Paappanen on valmistunut muusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta vuonna 1998. Kitaran- ja bändisoittoa hän on opettanut yli 20 vuoden ajan mm. Musiikkikoulu Partituurissa ja Kaisaniemen ala-asteella, sekä viime vuodet Vuosaaren Musiikkikoulussa. 

Ville keikkailee ahkerasti sekä freelance-muusikkona että Jean S. -yhtyeen kitaristina. Tutuiksi ovat tulleet niin studiosessiot kuin TV- ja teatterityökin. Keväällä 2010 hän valmistui pop/jazz -pedagogiksi Metropolia-ammattikorkeakoulusta.

Yhteystiedot

p. 040 581 6636
ville.paappanen[at]gmail.com

Rummut
Petri Kentala

Kaustisilta kotoisin oleva Petri Kentala on valmistunut Helsingin ammattikorkeakoulusta muusikoksi pääaineenaan rummut vuonna 2005. Lyömäsoitintutkinnon hän on tehnyt samassa opinahjossa vuonna 2008. Hän keikkailee freelance-muusikkona pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Viime aikoina hän on soittanut mm. Anna Abreun ja Norlan “El Misionarion” bändeissä. Opettajakokemusta häneltä myös löytyy, mm. Vantaan musiikkiopistosta. Aina kun aika antaa myöden, Petri tekee myös omia sävellyksiä.

Yhteystiedot

p. 040 754 6750
petri.kentala[at]gmail.com

Basso / kitara
1
Antti Saksa

Antti Saksa on valmistunut vuonna 2006 Stadiasta pop & jazz -pedagogiksi. Vaihto-oppilasopintoja hänellä on Yhdysvalloissa Berklee College of Music:issa. Hän on toiminut lukuisissa nimekkäissä yhtyeissä basistina ja taitaa myös kontrabasson soiton. Antti Saksa on saanut useita opiskelustipendejä, ja hän on toiminut Pop & Jazz Konservatoriossa erilaisissa opettajien sijaisuustehtävissä.

Yhteystiedot
p. 040 526 9611
antti.saksa[at]elisanet.fi